Definita cuvantului se
se pron. refl. – Arată că persoana care îndeplinește o acțiune este și aceea care o suferă. – Var. Munt. să. Mr. se. Lat. se (REW 7761), conservat în toate limbile romanice. Ca și în sp. are și valoare de pron. nehotărît: se spune = fr. on dit; șade cum se șade = „șade ca toată lumea”.

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu se
se ocupa cu depunerea de metale din solutii apoase diluate in vederea recuperarii unor metale sau in scopul depoluarii unor ape reziduale cu continut de ioni metalici sau pentru rafinarea metalelor adica obtinerea unor metale cat mai pure Vezi definitia »
a sta de șase / de șest expr. (intl.) a sta la pândă pentru a observa în timp util apariția unei persoane inoportune. Vezi definitia »
se casaca o prapastie Vezi definitia »
BETELGEUSE, stea roșiatică variabilă, situată în constelația Orion, la c. 650 ani lumină de Soare. Are mărimea între 0,4 și 1,3 (diametrul între 730 și 1.000 de diametre solare) și perioada de 196 zile. Vezi definitia »
case; <a href=„http://naltrexoneinjection.com”>karelia</a>; <a href=„http://nadita.net”>karelia</a>; <a href=„http://niche-street.com”>discount golden gate</a>; Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z