Definita cuvantului altocumulus
ALTOCÚMULUS subst. Formație de nori situată la altitudinea medie de 6000 m, cu aspect de pături de culoare albă sau cenușie, constituite din picături mici de apă. – Din fr. altocumulus.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu altocumulus
CARTESIUS V. Descartes. Vezi definitia »
ACCIUS, Lucius, (c. 170-c. 86 î. Hr.), scriitor latin. Cel mai de seamă autor tragic latin. Piese inspirate din ciclul troian și din istoria Romei. Scrieri didactice. Vezi definitia »
NESPÚS, -Ă, nespuși, -se, adj. Care nu poate fi spus, exprimat, descris, evaluat (atât este de mare, de intens, de tare etc.), inexprimabil, indescriptibil; p. ext. nemaipomenit, extraordinar. – Ne- + spus. Vezi definitia »
TRÓMBUS s.m. (Med.) Cheag de sânge format în vene sau în artere. // (În forma tromb-, trombo-) Element prim de compunere savantă cu semnificația „(referitor la un) cheag de sânge”, „trombus”. [Var. tromb s.m. / < fr., lat. thrombus, cf. gr. thrombos]. Vezi definitia »
PLUS1- Element de compunere care înseamnă „mai mult”, „în plus2” și care servește la formarea unor substantive. – Din plus2. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z