Definita cuvantului undeva
UNDEVÁ adv. Într-un loc oarecare, într-o direcție oarecare, la o persoană oarecare. ♦ (Precedat de prep. „de”) De la cineva, de la o persoană oarecare, dintr-un anumit loc. ♦ (Precedat de prep. „pe”) Printr-un loc oarecare, într-un anumit loc. – Unde + va.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu undeva
CAPIDAVA, cetate romano-bizantină (sec. 1-6) pe malul Dunării, întemeiată pe terit. unei foste așezări fortificate geto-dace. Distrusă de goți (sec. 3), a fost refăcută în sec. următor, devenind apoi și centru episcopal. Părăsită după invazia cutrigurilor (559), reclădită de bizantini (sec. 10), a fost incendiată de pecenegi în 1036. Identificată în com. Topalu (jud. Constanța). Vezi definitia »
a-și băga picioarele în ceva expr. (vulg.) 1. a manifesta o atitudine disprețuitoare față de ceva. 2. a fi indiferent față de ceva, a nu-i păsa de ceva. Vezi definitia »
va doresc toate cele bune si sa nu ma mai sunati k nu mai am telefon si nici pe net sa nu ma mai asteptati k nu mai intru.......bagativa pula in el net ..........cine a inventat netul e un handicapat daiasi la muie Vezi definitia »
curva,vagaboanda,prostituatațiritura etc Vezi definitia »
Slava desarta,vanitate,boala sufleteasca asemenea mandriei Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z