Definita cuvantului zovon
ZOVÓN s. n. v. sovon.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu zovon
somón, somoáne, s.n. 1. (înv.) pâine de calitate inferioară. 2. (reg.) turtă mică; colac. Vezi definitia »
a avea burlanul acordeon expr. a avea pantalonii șifonați Vezi definitia »
TALÓN s. n. 1. partidă la unele jocuri de cărți. 2. porțiunea de deasupra călcâiului unui ciorap. 3. marginea tare și îngroșată a unei anvelope, care se introduce în janta roții. 4. parte care rămâne la cotorul unui chitanțier, bonier etc. după ce s-au rupt părțile detașabile. ◊ document eliberat călătorilor cu avionul, sau cu vaporul care certifică existența biletului sau permite controlul trecerii lor prin diversele servicii ale (aero)portului. 5. (arhit.) mulură convex-concavă formată din două sferturi de cerc care se racordează. 6. (muz.) piesă montată la capătul de jos al unui arcuș. (< fr. talon) Vezi definitia »
TARHÓN s. m. Plantă erbacee din familia compozeelor, cu tulpina dreaptă și ramificată, cu flori alburii, cu frunze lanceolate aromate întrebuințate drept condiment (Artemisia dracunculus). – Din tc. tarhun. Vezi definitia »
ANTIPROTÓN s.m. Particulă a protonului având aceeași masă, dar sarcină electrică negativă egală cu a electronului. [< fr. antiproton]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z