Definita cuvantului manager
MANAGÉR, manageri, s. m. 1. Specialist în management. 2. Persoană care însoțește (în turneu) un sportiv, o echipă sportivă (profesionistă) și care se ocupă de problemele financiare și organizatorice ale competițiilor. – Din engl. manager.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu manager
MANEVRIÉR, -Ă adj. (Rar; despre unități militare) Care execută manevre cu dibăcie, ușor. [Pron. -vri-er. / cf. fr. manoeuvrier]. Vezi definitia »
ENTEROBACTÉR s.n. Bacterie care trăiește în tubul digestiv al omului și al animalelor. [Cf. fr. entérobactérie]. Vezi definitia »
ȘÚBER s. n. piesă mobilă în formă de placă, cu mișcare de translație ghidată, la închiderea parțială sau completă a unui orificiu ori canal prin care se scurge un fluid, un material granulat etc. (< germ. Schieber) Vezi definitia »
STAMINIFÉR, -Ă adj. Care poartă stamine. [< fr. staminifère]. Vezi definitia »
INFIRMIÉR, -Ă, infirmieri, -e, s. m. și f. Persoană calificată care îngrijește bolnavii la infirmerie. ♦ Persoană din personalul sanitar auxiliar care lucrează într-un spital, într-o policlinică, într-un dispensar. [Pr.: -mi-er] – Din fr. infirmier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z