Definita cuvantului marcotaj
MARCOTÁJ, marcotaje, s. n. Procedeu de înmulțire a unei plante prin marcote. – Din fr. marcottage.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu marcotaj
PAVÁJ s. n. 1. acțiunea de a pava; strat de piatră sau alte materiale cu care se acoperă la suprafață o stradă, o curte etc. 2. (geol.) aglomerare de bolovani și lespezi pe suprafața unei formații detritice. (< fr. pavage) Vezi definitia »
VAGABONDÁJ s. n. Vagabondare; starea celui care vagabondează. ♦ Infracțiune comisă de omul capabil de muncă ce refuză să exercite o ocupație, fără domiciliu stabil și lipsit de mijloace cinstite de trai. – Din fr. vagabondage. Vezi definitia »
masaj, masaje s. n. (eufem.) 1. contact sexual (al unei prostituate care lucrează sub acoperirea de maseuză). 2. joc erotic premergător actului sexual. Vezi definitia »
ULTRÁJ s.n. Insultă adusă unui reprezentant al autorității publice în exercițiul funcțiunii; (p. ext.) ofensă, insultă la adresa cuiva; jignire. [Var. ultragiu s.n. / cf. fr. outrage < lat. ultra – peste]. Vezi definitia »
CUPÁJ s.n. Operație de amestecare a varietăților de vin în vederea obținerii aromei, a buchetului și a unui anumit gust; cupajare. ♦ Amestecare omogenă a două sau trei sucuri din specii de fructe diferite în vederea îmbunătățirii gustului și aromei. [< fr. coupage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z