Definita cuvantului palatin
PALATIN2, -Ă, palatini, -e, adj. (Anat.) Palatal. – Din fr. palatin.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu palatin
CINCÍN s. n. inflorescență cimoasă la care ramurile secundare se dezvoltă în planuri diferite și numai în același sens. (< fr. cincinne) Vezi definitia »
VITELÍN, -Ă adj. I. referitor la vitellus. II. s. f. substanță albuminoidă din gălbenușul de ou. (< fr. vitellin) Vezi definitia »
din manioc se obtine Vezi definitia »
[in rom. se numeste handicap (sens 3)! – tavi]-termen generic pentru afectari/deficiente, limitari de activitate si restrictii de participare definite conform Clasificarii Internationale a Functionarii, Dizabilitatii si Sanatatii, adoptata si aprobata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, si care releva aspectul negativ al interactiunii individ-context. Vezi definitia »
BAKUNIN, Mihail Aleksandrovici (1814-1876), revoluționar rus, unul dintre fondatorii și ideologii anarhismului și narodnicismului. Fiind în emigrație, a participat la mișcările revoluționare din Europa. A considerat statul și religia ca principalele obstacole în calea năzuinței omului spre libertatea neîngrădită („Statul și Dumnezeu”, „Statul și anarhia”). Anarhiștii, în frunte cu A., au fost excluși din Internaționala I, în 1872, pentru activitate fracționistă. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z