Definita cuvantului prețuitor
PREȚUITÓR, prețuitori, s. m. Expert care evaluează un bun, indicând valoarea, prețul lui aproximativ; persoană care poate aprecia valoarea sau importanța unui lucru; prețăluitor. [Pr.: -țu-i-] – Prețui + suf. -tor.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu prețuitor
TERMOCOMPRESÓR s. n. instalație dintr-un schimbător de căldură și un compresor pentru valorificarea căldurii prin condensarea vaporilor în procesele de distilare etc. (< fr. thermocompresseur) Vezi definitia »
GRAMINIVOR, â??Ă? adj. Care se hrĂ?nește cu iarbĂ?. -Din lat. Graminivorus Vezi definitia »
ECLOZIONATÓR s. n. compartiment al unui incubator în care are loc ieșirea puilor din ou. (< fr. éclosionnateur) Vezi definitia »
CLAMIDOSPÓR s. m. spor asexuat, de rezistență, cu membrana îngroșată și cu citoplasma densă, la ascomicete și ustilaginale. (< fr. chlamydospore) Vezi definitia »
VIZÓR I. s. n. 1. dispozitiv adaptat la instrumentele sau aparatele optice, care permite prinderea în câmpul aparatului a obiectului de observat. 2. deschizătură mică (circulară) la o ușă pentru a permite cuiva să vadă în exterior sau în interior; vizetă, vizieră (2). II. s. m. (pl.) ochelarii măștilor de gaze. (< fr. viseur) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z