Definita cuvantului ridiculiza
RIDICULIZÁ, ridiculizez, vb. I. Tranz. A scoate în evidență ridicolul, a face pe cineva sau ceva să apară ridicol, a-și bate joc de cineva sau de ceva. – Din fr. ridiculiser.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu ridiculiza
BEZA, Marcu (1882-1949, n. Vlaho Clisura, Macedonia), scriitor și diplomat român. M. coresp. al Acad. (1923), prof. univ. la Londra. Studii de literatură universală și comparată („Romanul englez contimporan”). Povestiri din viața aromânilor, romane („O viață”), memorialistică („Cartea cu amintiri”). Colecționar de artă. Vezi definitia »
FORMALIZÁ vb. tr. a croi cu circularul panourile de lemn suprapuse după diferite forme și dimensiuni cerute de producție. (< format + -iza) Vezi definitia »
IMPERMEABILIZÁ vb. I. tr., refl. (Tehn.) A face sau a deveni impermeabil. [Pron. -me-a-. / < fr. imperméabiliser]. Vezi definitia »
INFORMATIZÁ vb. tr. 1. a folosi informatica în rezolvarea unor probleme. 2. a dota cu mijloace de informatică. (< fr. informatiser) Vezi definitia »
AMORTIZÁ2, amortizez, vb. I. Tranz. A face ca un șoc, un zgomot etc. să fie mai puțin violent; a slăbi, a diminua. ♦ A scădea progresiv, în timp, amplitudinea unei mărimi caracteristice pentru un fenomen de oscilație. – După fr. amortir. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z