Definita cuvantului textier
TEXTIÉR, textieri, s. m. Autor de texte pentru muzică ușoară. [Pr.: -ti-er] – Text + suf. -ier.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu textier
MARCHÉR, marcheri, s. m. Persoană care marchează punctele câștigate la un joc. [Acc. și: márcher] – Din fr. marqueur. Vezi definitia »
BAEDEKER s.n. (Rar) Ghid al unui oraș sau al unei țări, alcătuit pentru uzul turiștilor. [Pron. bédecher. / < Baedeker – editor și scriitor german care a alcătuit o colecție de asemenea ghiduri]. Vezi definitia »
CANTILEVÉR I. adj., s. n. (sistem de suspensie) care nu are o susținere directă. II. s. n. tip de pod metalic ale cărui grinzi principale nu au o susținere directă, suspendând o grindă cu o deschidere redusă. (< fr. cantilever) Vezi definitia »
PARTÉR s.n. 1. Parte a unei clădiri situată la nivelul solului; ansamblul încăperilor din această parte a clădirii. ♦ Primul etaj (de la intrare) al unei mine. 2. Parte a unei săli de spectacol cuprinsă între scenă și fundul sălii. ♦ Totalitatea spectatorilor care ocupă locurile din această parte a sălii. 3. Parte a unei grădini sau a unui parc în care se cultivă flori. [Pl. -uri, -re. / cf. germ. Parterre, fr. parterre]. Vezi definitia »
FRUGIFÉR, -Ă, frugiferi, -e, adj., Care dă roade, fructe. – Din fr. frugifère. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z