Definita cuvantului anexa
ANEXÁ, anexez, vb. I. Tranz. A alipi, a alătura, a adăuga, a atașa la ceva. ♦ (Cu privire la un stat, un teritoriu) A încorpora prin violență, a face un act de anexiune. – Din fr. annexer.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu anexa
MÓXA s. f. procedeu terapeutic, variantă a acupuncturii, prin utilizarea unor bețișoare din anumite plante, care, după înfigerea în piele, sunt arse lent; moxibustie. (< fr. moxa, germ. Moxa) Vezi definitia »
ANEXÁ, anexez, vb. I. Tranz. A alipi, a alătura, a adăuga, a atașa la ceva. ♦ (Cu privire la un stat, un teritoriu) A încorpora prin violență, a face un act de anexiune. – Din fr. annexer. Vezi definitia »
TAXÁ, taxez, vb. I. Tranz. 1. A supune unei taxe, unei impuneri; a fixa o sumă determinată (ca taxă, impozit, preț). 2. A califica pe cineva drept..., a acuza de... – Din fr. taxer, lat. taxare. Vezi definitia »
xeroxá (a ~) vb., ind. prez. 3 xeroxeáză Vezi definitia »
NNzzxA <a href=„http://mirwktcwwnra.com/”>mirwktcwwnra</a>, [url=http://meqjnhjqumno.com/]meqjnhjqumno[/url], [link=http://inplasctsbfu.com/]inplasctsbfu[/link], http://cjidawxpfplp.com/ Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z