Definita cuvantului antirăzboinic
ANTIRĂZBÓINIC, -Ă, antirăzboinici, -ce, adj. Împotriva războiului. – Anti- + războinic.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu antirăzboinic
PAROXÍSTIC, -Ă, paroxistici, -ce, adj. Ajuns la paroxism; extrem. ♦ (Despre boli, simptome) Care survine brusc sau atinge maximum de intensitate. – Din fr. paroxystique. Vezi definitia »
ASTMÁTIC, -Ă adj. 1. (adesea s.) (Suferind) de astmă. 2. Cauzat de astmă. [Cf. fr. asthmatique, lat. asthmaticus]. Vezi definitia »
ÓBLIC, -Ă adj. Înclinat față de o dreaptă sau față de un plan; care nu este drept, care nu este perpendicular; pieziș. ◊ Caz oblic = denumire a cazurilor care nu exprimă un raport direct (ca genitivul, dativul, ablativul etc.). // s.f. (Mat.) Dreaptă care nu este perpendiculară pe dreapta sau pe planul dat. [Cf. fr. oblique, lat. obliquus]. Vezi definitia »
TERMOENERGÉTIC, -Ă, termoenergetici, -ce, s. f., adj. 1. S. f. Ramură a energeticii care se ocupă cu producerea și folosirea energiei termice. 2. Adj. Referitor la termoenergetică (1). – Din fr. thermo-énergétique. Vezi definitia »
ALEURÍTIC, -Ă, aleuritici, -ce, adj. Care se referă la aleurite, care aparține aleuritelor. [Pr.: -le-u-] – Din fr. aleuritique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z