Definita cuvantului perceptorial
PERCEPTORIÁL, -Ă, perceptoriali, -e, adj. (Rar) Care aparține perceptorului, privitor la perceptor, de perceptor. [Pr.: -ri-ol-] – Perceptor + suf. -ial.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu perceptorial
COMPARTIMENTÁL, -Ă, compartimentali, -e, adj. Care ține de un compartiment, referitor la un compartiment. – Din fr. compartimental. Vezi definitia »
MORTÁL, -Ă adj. Care provoacă moartea. ◊ Salt mortal = figură de gimnastică constând dintr-o săritură în cursul căreia corpul face o rotire completă în aer. [< lat. mortalis, cf. it. mortale, fr. mortel]. Vezi definitia »
SEMIRECITÁL, semirecitale, s. n. Recital alcătuit din două părți, fiecare dintre ele fiind susținută de un alt artist. – Semi- + recital. Vezi definitia »
ARTERIÁL, -Ă, arteriali, -e, adj. Care ține de artere, privitor la artere. ♦ (Despre sânge) Din artere, care circulă prin artere. [Pr.: -ri-al] – Fr. artériel. Vezi definitia »
UNILATERÁL, -Ă adj. 1. așezat pe o singură parte. 2. care are în vedere numai o singură latură a lucrărilor, care se rezumă la un singur domeniu de cunoștințe; mărginit; arbitrar. ◊ (despre contracte) care creează obligații numai pentru una dintre părți. ◊ (despre un act juridic) emanat de la o singură persoană. (< fr. unilatéral) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z