Definita cuvantului balcon
BALCÓN, balcoane, s. n. 1. Platformă cu balustradă pe peretele exterior al unei clădiri, comunicând cu interiorul printr-una sau mai multe uși. 2. Parte a unei săli de spectacol, de conferințe etc. așezată deasupra parterului. – Din fr. balcon.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu balcon
COSMOTRÓN s.n. (Fiz.) Accelerator de particule; sincrofazotron. [< fr. cosmotron]. Vezi definitia »
BIÓN s.m. (Biol.) Organism individual, vegetal sau animal. [Pron. bi-on. / < fr. bion, cf. gr. bios – viață, on – ființă]. Vezi definitia »
CAPȘÓN s.n. v. capișon. Vezi definitia »
CRAMPÓN s. n. 1. piron cu care se fixează de traversă șina de cale ferată. 2. mică bucată de talpă sau de cauciuc care se aplică pe talpa bocancilor de sport pentru a împiedica alunecarea. 3. rădăcina adventivă a unei plante agățătoare, prin care aceasta se prinde de copaci, de ziduri etc. ◊ pedicel de fixare situat pe fața interioară a talului lichenilor. 4. (fig.) persoană insistentă și inoportună. (< fr. crampon) Vezi definitia »
HÁPAX LEGÓMENON s. n. cuvânt, formă care apare într-un singur loc (în literatură sau într-un text); hapax. ♦ lucru spus o singură dată. (< fr., gr. hapax legomenon) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z