Definita cuvantului pleda
PLEDÁ, pledez, vb. I. Intranz. și tranz. A vorbi în fața unei instanțe judecătorești (ca avocat), apărând cauza uneia dintre părți. ♦ P. gener. A susține o cauză, a apăra o idee, un interes; a milita pentru ceva. – Din fr. plaider.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu pleda
ce mi-e baba Rada, ce mi-e Rada baba expr. oricum aș lua lucrurile, mi-e totuna. Vezi definitia »
sannicolastrada http://www375.ambrato.com/lingerieerotica/ masterizzazionedvdnero6 askjeeves http://www315.ambrato.com/sovrapprezzoazioni/ studioarchitetturamilano archos http://www1495.ambrato.com/cassazioneit/ itinerariorieti sacrasanmichele http://www1914.guerredellastella.com/chikenlittle/ albergoandroma lavoroindunoolona http://www1328.attrezziutili.com/personaggiogiardinofinzicontini/ fontaneinpietra sitowebbasilicata http://www1428.attrezziutili.com/angolobuonumore/ raccontodilesbica stufaghisa http://www1737.accettazione.com/puzzlegames/ prorogaprivacy ufficiomanduria http://www2136.casadiarte.com/downloadmp3formac/ saldionline 9c53d2119880d95e96e1a71e3a6c8340 Vezi definitia »
ARENDÁ, arendez, vb. I. Tranz. A da sau a lua în arendă. [Var.: (înv.) arenduí vb. IV] – Din arendă. Vezi definitia »
RETROCEDÁ, retrocedez, vb. I. Tranz. A da cuiva înapoi un drept, un bun, un teritoriu etc. pe care acesta îl cedase mai înainte; a face o retrocesiune. – Din fr. rétrocéder. Vezi definitia »
BUGANDA, denumirea unui înfloritor regat african (sec. 16-19) la N de L. Victoria (azi în Uganda). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z