Definita cuvantului pleznitură
PLEZNITÚRĂ s. f. v. plesnitură.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu pleznitură
STAȚIUNE MONTANĂ s.f. stațiune situată într-o zonă de mare altitudine, profilată cu precădere pe practicarea sporturilor de iarnă.Poate fi dotată cu instalaii de transport pe cablu (teleschi, telescaun, telecabină) si cu o mare diversitate de instalații si amenajări pentru practicarea sporturilor de iarnă: pârtii de schi, pârtii de bob, patinoare naturale și artificiale. Vezi definitia »
CLĂNȚĂNEÁLĂ, clănțăneli, s. f. Clănțănit. Clănțăni + suf. -eală. Vezi definitia »
VÍRGULĂ, virgule, s. f. 1. Semn de punctuație care delimitează grafic unele propoziții în cadrul frazei și unele părți de propoziție în cadrul propoziției. 2. Semn întrebuințat pentru a arăta când trebuie făcută respirația în timpul unei interpretări muzicale vocale. 3. Semn întrebuințat pentru a separa, într-un număr zecimal, partea întreagă de partea fracționară. – Din fr. virgule. Vezi definitia »
TÚTĂ1, tute, s. f. (Reg.) Persoană care vorbește vrute și nevrute; p. ext. prostănac, tont. – Et. nec. Vezi definitia »
TEÍNĂ s. f. Alcaloid cristalizat, strălucitor, cu gust amărui, asemănător cu cafeina, extras din frunzele de ceai, întrebuințat în medicină ca excitant al nervilor și al inimii sau pentru efectele sale diuretice. – Din fr. théine. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z