Definita cuvantului bookmaker
BOOK-MAKER s.m. Cel care se ocupă de organizarea și evidența pariurilor la curse de cai, meciuri de box etc. [Pron. búc-mei-că / < engl. book-maker].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu bookmaker
FREEZER s.n. (Anglicism) Frigorifer electric; frigider. ♦ Mașină de preparat înghețată. ♦ Aparat pentru congelarea lichidelor, în special a apei; congelator. [Pron. fri-zer. / < americ. freezer]. Vezi definitia »
HIMENOPTÉR, himenoptere, s. n. (La pl.) Ordin care cuprinde insecte cu două perechi de aripi membranoase, cu metamorfoză completă, femelele având la vârful abdomenului un ac cu venin, și care trăiesc adesea organizate în colonii; (și la sg.) insectă care face parte din acest ordin. – Din fr. hyménoptères. Vezi definitia »
TRUVÉR s.m. (Lit.) Nume dat în evul mediu poeților care scriau și cântau, în limba franceză din nordul Franței, poezii epice, istorioare etc. [< fr. trouvère, cf. v.fr. trovere – cel care găsește]. Vezi definitia »
TRICOTÉR, -Ă, tricoteri, -e, s. m. și f. Muncitor calificat care lucrează la mașinile de tricotat. – Din fr. tricoteur. Vezi definitia »
SUBRADIÉR s.n. (Constr.) Placă de susținere a izolării hidrofuge sub un radier sau strat de egalizare sub radier. [Pron. -di-er. / după fr. sous-radier]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z