Definita cuvantului cașerat
CAȘERÁT s.n. (Poligr.) Operație de lipire pe un carton a unei hârtii de calitate superioară, a unei coli de celuloid etc. pentru a-i da un aspect mai frumos, folosită în special la legarea cărților; cașerare. [După fr. cacher].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cașerat
AMBUSCÁT, ambuscați, adj., s. m. (Franțuzism) (Soldat) dispensat de obligațiile grele ale serviciului militar; (militar) scutit prin diverse aranjamente de a lupta pe front. – Din fr. embusqué. Vezi definitia »
PRESEMNALIZÁT adj. v. presemnaliza. [MDN] Vezi definitia »
NEARANJÁT, -Ă, nearanjați, -te, adj. 1. (Despre obiecte) Care nu este pus în ordine. ♦ (Despre oameni) Cu ținuta exterioară neîngrijită. 2. (Despre oameni) Care nu și-a făcut un rost în viață. [Pr.: ne-a-] – Ne- + aranjat. Vezi definitia »
DOCTORÁT s. n. formă de studii suprauniversitare constând dintr-o serie de cursuri, examene și o teză, organizate pe lângă instituțiile de învățământ superior și care conferă titlul de doctor într-o anumită specialitate; doctorantură. (< fr. doctorat) Vezi definitia »
STILIZÁT, -Ă adj. 1. (Despre un text) Definitivat din punctul de vedere al stilului. 2. (Despre motive ornamentale) Realizat în linii simplificate după un model din natură. ♦ (Despre producții populare) Prelucrat într-o creație personală. [< stiliza]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z