Definita cuvantului presemnalizat
PRESEMNALIZÁT adj. v. presemnaliza. [MDN]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu presemnalizat
VINOVÁT, -Ă, vinovați, -te, adj. 1. (Despre oameni) Care are o vină, care a săvârșit o greșeală, o faptă pedepsită de lege, o abatere de la datorie sau de la morală; culpabil; pasibil de o pedeapsă. 2. (Despre faptele, comportările etc. oamenilor) Care este în afară de lege sau de bunele moravuri, care nu poate fi îngăduit, permis; nepermis. – Din sl. vinovatŭ. Vezi definitia »
DEGRADÁT, -Ă, degradați, -te, adj. (Despre persoane) Care a pierdut gradul pe care l-a avut. ♦ Decăzut sub raport moral sau social; înjosit; stricat, corupt, vicios. ♦ (Despre obiecte, materiale etc.) Care și-a pierdut calitățile; stricat, deteriorat, ruinat. ♦ (Despre terenuri) Care și-a pierdut calitățile, devenit neproductiv. – V. degrada. Vezi definitia »
INADECVÁT, -Ă, inadecvați, -te, adj. Care nu corespunde, nu este potrivit; nepotrivit, neadecvat. – Din fr. inadéquat. Vezi definitia »
ALEGORIZÁT, -Ă, alegorizați, -te, adj. Cu alegorii. – V. alegoriza. Vezi definitia »
EXAGERÁT, -Ă adj. care depășește proporțiile realității, normalului. ◊ (despre oameni) care exagerează. ◊ (adv.) prea, din cale-afară de... (< exagera) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z