Definita cuvantului coprologic
COPROLÓGIC, -Ă adj. Referitor la coprologie sau la fecale. [< fr. coprologique].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu coprologic
TÉMNIC, temnicuri, s. n. (Reg.) 1. Adăpost în pământ, în care se țin stupii iarna. 2. Adăpost săpat în pământ pentru ocrotirea ostașilor (în timp de război). 3. (Înv.) Închisoare. – Din ucr. temnyk. Vezi definitia »
RAHIANESTÉZIC, -Ă adj., s. n. (anestezic) cu care se efectuează rahianestezia. (< fr. rachianesthésique) Vezi definitia »
ANTIPERISTÁLTIC, -Ă adj. mișcări če = mișcări care contractă esofagul, stomacul și intestinele de jos în sus. (< fr. antipéristaltique) Vezi definitia »
ALGISTÁTIC, -Ă adj., s. n. (substanță) care inhibă dezvoltarea algelor. (< fr. algistatique) Vezi definitia »
DIALÉCTIC, -Ă, dialectici, -ce, s. f., adj. I. S. f. 1. (În filozofia marxistă) Teorie generală și metodă filozofică constând în analiza și depășirea argumentelor contradictorii în scopul descoperirii adevărului. 2. (În filozofia antică) Artă de a discuta în contradictoriu, în scopul ajungerii la adevăr. 3. (În evul mediu) Logică formală. II. Adj. Care este conform cu dialectica (I) sau care o confirmă; care se bazează pe dialectică; care privește fenomenele de pe pozițiile dialecticii. [Pr.: di-a-] – Din fr. dialectique, lat. dialecticus. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z