Definita cuvantului psihoterapeut
PSIHOTERAPEÚT, psihoterapeuți, s. m. Medic specialist în psihoterapeutică. [Pr.: -pe-ut] – Din fr. psychothérapeute.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu psihoterapeut
ȘPUT s.n. Aparat care concentrează razele luminoase într-un singur punct, folosit ca proiector în teatru și în cinematografie. [< engl., fr. spot]. Vezi definitia »
VÉRMUT, vermuturi, s. n. Băutură alcoolică făcută din vin în care s-au pus la macerat diferite substanțe vegetale amare; sticlă sau pahar care conține o astfel de băutură. [Acc. și: vermút] – Din fr. vermouth, germ. Wermut, it. vermut. Vezi definitia »
BULEÚT s. m. (ant.) Membru al unei bulé. (< fr. bouleut, gr. bouleutes) Vezi definitia »
BÍSMUT (‹ fr. {i}) s. n. Element chimic (Bi; nr. at. 83, m. at. 209, p. t. 271ºC, p. f. 1.560 ºC), metal alb-lucios, cu nuanțe roșiatice, casant, întrebuințat la obținerea aliajelor de temperatură de topire joasă, iar sub formă de combinații în medicină, în cosmetică și în industria sticlei. A fost descoperit de chimistul francez E. Geoffroy în 1753. Vezi definitia »
ZĂCÚT2, -Ă, zăcuți, -te, adj. 1. Care a stat mult într-un loc; (despre apă) stătut, clocit. ♦ Putred. 2. (Rar) care a fost bolnav (greu); care are cicatrice, urme de vărsat. Zăcută de vărsat.V. zăcea. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z