Definita cuvantului pudibunderie
PUDIBUNDERÍE s. f. v. pudibonderie.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu pudibunderie
PLĂCINTĂRIE1, plăcintării, s. f. Prăvălia plăcintarului, local în care se vând și se consumă plăcinte; patiserie. – Plăcintar + suf. -ie. Vezi definitia »
COLOGRAFÍE s. f. procedeu de tipărire în care prepararea clișeului se face pe o placă de sticlă. (<fr. collographie) Vezi definitia »
HISTOPATOLOGÍE s.f. Disciplină care se ocupă cu patologia țesuturilor. [Gen. -iei. / < fr. histopathologie]. Vezi definitia »
REFRÁCȚIE s.f. Fenomenul de deviere a unei raze luminoase ori sonore sau a unei unde electromagnetice care străbate medii transparente (de densități) diferite. ♦ Indice de refracție = număr care reprezintă câtul dintre viteza unei radiații electromagnetice în vid și viteza ei în mediul respectiv din care provine. [Gen. -iei, var. refracțiune s.f. / cf. fr. réfraction, germ. Refraktion]. Vezi definitia »
AMBRÓZIE s.f. 1. (Mit.) Hrana zeilor olimpici, care în credințele antice avea puterea de a păstra tinerețea veșnică și nemurirea. 2. (Bot.) Plantă aromatică din familia compozeelor. [Gen. -iei. / < lat., gr. ambrosia]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z