Definita cuvantului dogal
DOGÁL, -Ă adj. Al dogelui, care aparține unui doge. [< it. dogale].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu dogal
TRICEFÁL, -Ă adj. Care are trei capete. [< fr. tricephale, cf. gr. tri – cu trei, kephale – cap]. Vezi definitia »
LABIÁL, -Ă, labiali, -e, adj. Care aparține buzelor, privitor la buze. Mușchi labial. ♦ (Despre sunete) Care se articulează cu participarea buzelor. O și u sunt vocale labiale, iar b, f, m, p și v, consoane labiale. ◊ (Substantivat, f.) O este o labială. ◊ (Adverbial) B se articulează labial. [Pr.: -bi-al] – Din fr. labial. Vezi definitia »
RIÁL, riali, s. m. Unitate bănească în Iran. [Pr.: ri-al, var. (după alte surse riyal.] – Din fr. rial. Vezi definitia »
TRÍAL, s.n. 1. este un sport internațional și individual ce presupune trecerea, cu o bicicletă (Biketrial) sau o motocicletă (Mototrial) specială, peste diferite obstacole, de-a lungul unui anumit traseu, făra ca sportivul să atingă obstacolele sau terenul altfel decât cu pneurile. – [engleză trial-încercare] Vezi definitia »
Metrosexual=vezi toate articolele <http://www.urbandictionary.com/define.php?term=metrosexual> <http://www.ele.ro/articol3239.html> <http://www.portal.ro/forum/viewtopic.php?t=108&sid=0e5e76ad0363f12ec1162d8654db2739> si multe altele articole culese de pe Google... totusi daca la noi in tara exista si concursuri de genul la cel mai fumos metrosexual si chesti de genu nu vad de ce nu la-m avea si in dex online .... o viata buna va doresc longivitate in ceea ce faceti si apreciez eforturile mentineri acestui dex online Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z