Definita cuvantului enterocenteză
ENTEROCENTÉZĂ s.f. (Med.) Puncție a intestinului în cursul unei intervenții chirurgicale în scopul evacuării conținutului intestinal. [< fr. entérocentèse, cf. gr. enteron – intestin, kentesis – înțepătură].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu enterocenteză
praftură, prafture s. f. 1. v. perdaf. 2. bătaie. Vezi definitia »
MILANÉZĂ s.f. Tricot (de mătase) pentru lenjerie, pentru bluze etc. [< fr. milanais, it. milanese, cf. Milano – oraș în Italia]. Vezi definitia »
chírtă, chírte, s.f. (reg.) numele unei păsări de baltă care zboară la suprafața apei pentru a prinde pești mici; chirighiță. Vezi definitia »
SCÁFĂ, scafe, s. f. 1. Căuș. ♦ Strachină (mare) de lemn scobit; găvan. 2. (Arhit.) Suprafață curbă sau cu muluri care face racordarea între pereții și tavanul unei încăperi sau între pereți și podea. 3. Piesă (de ceramică, din beton etc.) cu care se execută scafele (2). – Din ngr. skáfi. Vezi definitia »
REMÓRCĂ s.f. 1. Vehicul fără mijloc propriu de deplasare, tras de un vehicul motor. ♦ A fi la remorca (cuiva sau a ceva) = a depinde cu totul (de cineva sau de ceva). 2. Cablu folosit pentru remorcarea unei nave, a unui șlep etc. [< fr. remorque]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z