Definita cuvantului eunucoidism
EUNUCOIDÍSM s.n. Insuficiență testiculară. ◊ Eunucoidism feminin = Insuficientă maturație ovariană la pubertate. [Pron. e-u-nu-co-i-. / < fr. eunuchoïdisme].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu eunucoidism
ISOPOLIMORFÍSM s.n. v. izopolimorfism. Vezi definitia »
FEROMAGNETÍSM s. n. 1. Proprietate a unor metale de a fi atrase puternic de câmpul magnetic și de a căpăta astfel o magnetizare permanentă, intensă și de același sens cu câmpul magnetic. 2. Ansamblul fenomenelor feromagnetice. – Din fr. ferromagnétisme. Vezi definitia »
PSEUDOLIBERALÍSM s.n. Fals sau pretins liberalism, care proclamă formal principii liberale, fără însă a le respecta. [< pseudo- + liberalism]. Vezi definitia »
ARGOTÍSM s.n. Cuvânt, expresie argotică. (< fr. argotisme) Vezi definitia »
MANIERÍSM s.n. 1. Afectare; superficialitate. 2. (Med.) Comportament gestual afectat la unii schizofrenici. 3. (Arte) Procedeu formalist de realizare a unei opere literare sau artistice prin folosirea afectată și insistentă a unor mijloace de expresie create de un altul sau de artist însuși. 4. Curent artistic apărut în Italia în sec. XVI, care reprezintă în pictură o artă ce se adresează unei minorități cultivate. [Pron. -ni-e-. / cf. fr. maniérisme, it. manierismo]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z