Definita cuvantului filoenglez
FILOENGLÉZ, -Ă adj., s.m. și f. Anglofil. [Cf. it. filoinglese].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu filoenglez
BENAVENTE Y MARTINEZ [martíneθ], Jacinto (1866-1954), dramaturg spaniol. Cultivă motive simbolice, sentimentale, satirice și dramatice („Sîmbătă noaptea”, „Interesele create”, „Trandafiri de toamnă”). Premiul Nobel (1922). Vezi definitia »
LAPIÉZ s.n. (Geol.) Șanț adânc format prin acțiunea de dizolvare și de eroziune a apelor în terenuri calcaroase. [Pron. -pi-ez. / < fr. lapiaz, lapié]. Vezi definitia »
CARTAGINÉZ, -Ă, cartaginezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care făcea parte din populația vechii Cartagine sau era originară de acolo; pun. 2. Adj. Care aparține Cartaginei sau locuitorilor ei, privitor la Cartagina sau la locuitorii ei; punic. – Cartagina (n. pr.) + suf. -ez. Cf. fr. Carthaginois. Vezi definitia »
testez diacriticele.... sterge-mă! s S T Vezi definitia »
BURUNDÉZ, -Ă, burundézi, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a statului Burundi sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține statului Burundi sau burundezilor (1.), privitor la Burundi sau la burundezi, originar din Burundi. (cf. fr. burundais) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z