Definita cuvantului footing
FOOTING s.n. (Sport) Tip de antrenament în care se alternează cursele cu marșurile pentru a întări rezistența gambelor și a respirației. [Pron. fú-tin. / < engl., fr., it. footing < foot – a merge pe jos].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu footing
WINDOW-DRÉSING s. n. (fin.) metodă practicată de băncile occidentale care, pentru a-și prezenta bilanțul anual cu mai multe depuneri și cu mai multe active la alte bănci, depun una la alta sume care în primele zile ale anului următor sunt retrase. (< engl. window-dressing) Vezi definitia »
ANDONG, oraș în SE Republicii Coreea, pe rîul Naktong; 114,2 mii loc. (1985). Ind. mătăsii, a conf. și băuturilor alcoolice. Centru comercial (fructe, secară, orez). Vezi definitia »
șrang, șránguri, s.n. (reg.) dințar (la moară). Vezi definitia »
MERÍNG, meringi, s. m. Prăjitură preparată din albuș de ou bătut cu zahăr, coaptă în foc slab, adesea umplută cu cremă (de ciocolată) și acoperită cu frișcă. [Var.: meréng s. m.] – Din fr. meringue. Vezi definitia »
ROLGÁNG s.n. (Tehn.) Transportor la care materialul e purtat de rulouri care nu se deplasează, ci primesc o mișcare de rotație în jurul axei, fiind antrenate de lanțuri fără sfârșit; transportor cu rulouri. [< germ. Rolgang]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z