Definita cuvantului gonion
GONIÓN s.n. (Anat.) Unghi facial format de ramurile orizontale și cele verticale ale maxilarului inferior. [Pron. -ni-on. / < fr. gonion, cf. gr. gonia – unghi].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu gonion
bon (bónuri), s. n. – Bilet pe baza căruia se eliberează un bun, o marfă etc. Fr. bon.Der. (din fr.) bonifica, vb.; bonificație, s. f. Vezi definitia »
SINE-QUA-NON, adj. Absolut necesar, indispensabil, neaparat trebuincios. Vezi definitia »
mason (masóni), s. m. – Francmason. Fr. (franc-)maçon. Sec. XIX (loja cea mai veche din București a fost Steaua Dunării, 1857; de la 1880 la 1914, marea lojă din București le-a condus pe cele din Austria și Grecia). – Der. masonic, adj.; masonerie, s. f. Cf. farmazon. Se folosește și în formele autentice, francmason și der. lui. Vezi definitia »
BIDÓN, bidoane, s. n. Vas de tablă în care se păstrează sau se transportă lichide. ♦ Ploscuță de tablă simplă sau emailată (îmbrăcată în postav sau piele), folosită de soldați și de excursioniști pentru a-și păstra băutura. – Fr. bidon. Vezi definitia »
GALÓN1, galoane, s. n. Șiret, panglică etc. de lână sau de fire ori bandă de metal prinsă pe epoleții sau pe mânecile unei uniforme pentru a indica gradul persoanei care poartă uniforma. ♦ Șiret de lână, de mătase sau de fir, cusut ca podoabă pe haine, pe pălării etc. – Din fr. galon. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z