Definita cuvantului hattrick
HAT-TRICK s.n. (Sport) Performanță a unui jucător de fotbal sau hochei pe gheață care înscrie trei goluri sau puncte consecutive în același meci. [Pron. het-tric. / < engl. hat-trick – trucul pălăriei, figura jonglerului care prinde trei bile în pălărie].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu hattrick
DIRT-TRACK DÁRT-TREC/ s. n. întrecere motociclistă care se desfășoară pe o pistă cu zgură (amenajată cu obstacole). (< engl. dirt-track) Vezi definitia »
BOCK, Fedor von (1880-1945), feldmareșal german. A luptat în primul război mondial. În perioada interbelică a contribuit la refacerea potențialului militar al armatei. Pe frontul de Est a comandat grupurile de armate „centru ” (1941) și „sud” (1942), iar pe cel de Vest a condus grupul de armate B, participînd la cucerirea Belgiei, Olandei și Franței (1940). Vezi definitia »
ECOFEEDBACK [-FÍDBEC] s. n. retroacțiune ecologică capabilă să mențină stabilitatea sistemelor naturale față de diversele influențe din mediul ambiant. (< engl. ecofeedback) Vezi definitia »
FLASHBACK s.n. (Lit.) Întrerupere într-o nuvelă, piesă de teatru sau într-un film, pentru a povesti un episod anterior. V. insert. [Pron. fleșbec. / < engl. flash-back]. Vezi definitia »
JAZ-ROCK GEZ-ROC/ s. n. stil aflat la confluența dintre jaz și rock. (< amer. jazz-rock) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z