Definita cuvantului genevez
GENEVÉZ, -Ă, genevézi, -e, s.m. și f., adj. (Persoană) care face parte din populația de bază a orașului sau a cantonului Geneva din Elveția sau este originară de acolo. (Geneva (n.pr.) + suf. -ez; cf. fr. genevois)

Sursa: DOOM
Cuvinte ce rimeaza cu genevez
TRAPÉZ1 I. s. n. 1. patrulater care are drept baze două laturi paralele și neegale. 2. aparat de gimnastică dintr-o bară legată la capete cu două frânghii fixate de plafon. II. adj., s. n. 1. (mușchi) inserat pe partea posterioară a gâtului și a umărului. 2. (osul) cel mai din afară al carpului. (< fr. trapèze) Vezi definitia »
singhaléz [gh pron. g] adj. m., s. m., pl. singhalézi; adj. f., s. f. singhaléză, pl. singhaléze Vezi definitia »
meléz, melézuri, s.n. (înv.) stofă de mătase cu bumbac sau de lână cu bumbac. Vezi definitia »
PECHINÉZ s. m. câine de apartament cu botul scurt și turtit, cu picioarele scurte și cu părul lung și moale. (< fr. pékinois) Vezi definitia »
SIAMÉZ, -Ă I. adj., s. m. f. (locuitor) din Siam. II. adj. referitor la Siam (Thailanda). ♦ frați ĩ sau surori ĕ = gemeni care s-au născut cu corpurile lipite; (fig.) prieteni nedespărțiți; pisică ~ă = rasă de pisici cu ochi albaștri, cu părul cafeniu, mătăsos și coada scurtă, originară din Extremul Orient. III. s. f. 1. limbă vorbită de siamezi. 2. fotoliu dublu cu spătarele îndreptate în sens opus. (< fr. siamois) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z