Definita cuvantului șeluță
ȘELÚȚĂ, șeluțe, s. f. Diminutiv al lui șa.Șa + suf. -uță.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu șeluță
pisătúră, pisătúri, s.f. (pop.) 1. lucru pisat mărunt; tocătură. 2. (reg.) carne tocată amestecată cu ceapă și slănină, pentru diferite mâncăruri. Vezi definitia »
CORNEÁNĂ s. f. rocă metamorfică dură și compactă, bogată în cuarț, piatră semiprețioasă. (< fr. cornéenne, lat. cornalina) Vezi definitia »
PÚPĂ1 / PUPĂ2 – 2 definitii care au fost sterse (presupun de [gall]) si nu inteleg de ce. Chiar daca ele se mai gasesc si in DEX'98, au legatura cu cuvantul NÍMFĂ, si in final, cand se va trece la rezolvarea in intregime a DN-ului, oricum vor trebui introduse. Sau... ar putea ramane pe dinafara, pentru ca in DN-ul meu ele ar fi putut ramane bifate ca fiind rezolvate. [Laura]. Vezi definitia »
DIFLUÉNȚĂ s. f. 1. ramificare a unui curs de apă în mai multe brațe, care nu se mai reunesc; locul unde se produce acest fenomen. ♦ ~ glaciară = despărțirea unui ghețar în două brațe, care înaintează în aval de ambele părți ale unui interfluviu. 2. fluidificare. 3. înlocuire a discursivității obișnuite a gândirii și vorbirii prin propoziții și idei asociate la întâmplare, cu dispersia atenției asupra unor chestiuni secundare. (< fr. diffluence) Vezi definitia »
slăvitúră s.f. (înv.) slăvire, preamărire. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z