Definita cuvantului șifonier
ȘIFONIÉR, șifoniere, s. n. Dulap în care se păstrează hainele și lenjeria. [Pr.: -ni-er.Var.: șifoniéră s. f.] – Din fr. chiffonnier.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu șifonier
CÚTER, cutere, s. n. 1. Ambarcație mică, construită din lemn, acționată mecanic sau cu pânze, cu un singur catarg și cu bompres, având formă alungită pentru a se deplasa rapid (folosită la sport sau pentru pescuit). 2. Mașină de tocat utilizată la fabricarea mezelurilor. – Din engl., fr. cutter. Vezi definitia »
CABLIÉR s.n. Navă adaptată pentru transportul și așezarea cablurilor submarine. [Pron. -li-er, pl. -re. / < fr. câblier]. Vezi definitia »
hinghér (hinghéri), s. m. – Persoană care se ocupă cu prinderea și exterminarea cîinilor vagabonzi. – Var. hengher. Germ. Henker (Borcea 193; DAR; Gáldi, Dict., 178), prin intermeidiul săs. hoengêr sau al mag. henger. Instituție municipală, creată în București în 1810. – Der. hingherie, s. f. (cușcă de cîini, îndeletnicirea de hingher). Vezi definitia »
MINISTÉR s.n. Organ central al administrației de stat care conduce o ramură de activitate; instituția respectivă; (p. ext.) clădire unde este instalată o asemenea instituție. [< fr. ministère, cf. lat. ministerium – slujbă, serviciu]. Vezi definitia »
japciér, japciéri, s.m. (reg.) cojocar cârpaci. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z