Definita cuvantului nonolet
NONOLÉT s.n. (Muz.) Grup de nouă note, de durată egală cu cea a opt note obișnuite. [< germ. Nonolett, cf. lat. nonus – al nouălea].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu nonolet
NECOMPLÉT, -Ă, necompleți, -te, adj. Care nu este complet, întreg, căruia îi lipsesc una sau mai multe dintre părțile sale componente; cu lipsuri, incomplet. [Var.: necompléct, -ă adj.] – Ne- + complet. Vezi definitia »
BRACHÉT s.n. (Mar.) Guseu. [< engl. bracket]. Vezi definitia »
ÓFSET, ofseturi, s. n. Procedeu de reproducere și de multiplicare a tipăriturilor cu ajutorul formelor de tipar plane din metal, la care hârtia nu ajunge în contact cu clișeul metalic, ci cu un cilindru de cauciuc care preia imaginea de pe forma de tipar și o aplică pe hârtie. – Din fr. offset. Vezi definitia »
CRÍCHET s. n. joc sportiv între două echipe a câte 11 jucători (unul portar), fiecare echipă căutând să introducă mingea în poarta adversă (ghișet), lovind-o cu un baston special de lemn. (< engl., fr. cricket) Vezi definitia »
PIOLÉT, pioleți, s. m. Instrument asemănător cu un mic târnăcop, folosit de alpiniști. [Pr.: pi-o-] – Din fr. piolet. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z