Definita cuvantului overdrive
OVERDRIVE s.n. Dispozitiv interpus în transmisia unui automobil pentru a multiplica turația roților sau a micșora pe aceea a motorului în scopul diminuării uzurii și consumului. [Pron. ovă-dráiv. / < engl. over-drive].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu overdrive
TRATATÍVE s. f. pl. Schimb de păreri, discuții, negocieri purtate între două sau mai multe părți interesate, cu scopul de a se ajunge la o înțelegere, la un acord; tratație (2). – Din it. trattative. Vezi definitia »
PREPARATÍVE s. f. pl. pregătiri (în vederea reușitei unei acțiuni); preliminarii. (< fr. préparatifs) Vezi definitia »
DRIVE [pron. DRÁIV] s. n. 1. lovitură puternică la tenis, golf și base-ball care imprimă mingii o viteză mare și o traiectorie razantă. 2. (jaz) manieră de execuție prin elan, stimulator, vigoare, forță impulsivă. 3. (psih.) tendință impulsivă, de natură instinctivă. (< engl. drive) Vezi definitia »
rave, rave-uri s. n. (adol., tox.) petrecere organizată în spații neconvenționale (pivnițe, magazii, depozite etc.), unde se dansează pe muzică cu ritmuri sincopate și se consumă alcool și droguri sintetice. Vezi definitia »
BOERHAAVE [bú:rhafə], Herman (1668-1738), medic olandez. Unul dintre fondatorii medicinii clinice moderne. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z