Definita cuvantului octan
OCTÁN s.m. Hidrocarbură din seria parafinelor cu opt atomi de carbon în moleculă, lichid inflamabil, incolor, în forme izomere. (cf. fr. octane, germ. Oktan)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu octan
ECONOMETRICIÁN, -Ă s. m. f. specialist în econometrie. (< fr. économétricien) Vezi definitia »
GALICIÁN, -Ă, galicieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Galiciei sau este originară de acolo. 2. S. f. Variantă a limbii portugheze vorbită în Galicia și scrisă cu ortografia spaniolă (oficial) sau cu una comună cu alte variante de portugheză. 3. Adj. Care aparține Galiciei sau populației ei, care se referă la Galicia sau la populația ei. [Pr.: -ci-an] – Galicia (n. pr.) + suf. -an. Vezi definitia »
MINOIÁN s.n. (Ant.) Civilizație care a avut ca centru insula Creta și s-a dezvoltat între începutul mileniului III și sec. XV î.e.n. // adj. Minoic. [Pron. -no-ian. / < fr. minoen, cf. Minos – rege mitic al Greciei]. Vezi definitia »
ORDOVICIÁN, -Ă adj., s. n. (din) a doua perioadă a paleozoicului. (< fr. ordovicien) Vezi definitia »
pan (páni), s. m. – Nobil, magnat, domn (ca formulă de adresare). Pol. pan (Miklosich, Slaw. Elem., 35; Cihac, II, 205); titlu de reverență, înv.Cf. moțpan. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z