Definita cuvantului șnaps
ȘNAPS s. n. (Fam.) Rachiu (tare). – Din germ. Schnaps.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu șnaps
RIPS s.n. Țesătură de bumbac sau de mătase cu dungi în relief, utilizată mai ales pentru tapisarea mobilelor. [< germ. Rips]. Vezi definitia »
FÓRCEPS s. n. instrument de forma unui clește, cu care se scoate fătul din uter în cazuri de nașteri dificile. (< fr. forceps) Vezi definitia »
CLIPS s. n. 1. agrafă, broșă sau cercel care se prinde cu un fel de clapă sau ac cu arc. 2. piesă formată din două elemente care se asamblează și se desfac ușor. (< germ. Klips) Vezi definitia »
GHIPS, (2) ghipsuri, s. n. 1. Sulfat natural hidratat de calciu, incolor sau divers colorat, cu aspect sticlos, sidefos ori mătăsos, cu duritate mică, având numeroase folosiri în industrie. ◊ Expr. A pune în ghips = a imobiliza un membru sau o parte a corpului (care prezintă o fractură sau o fisură) cu ajutorul unui pansament făcut din ghips (1). 2. Obiect sau ornament arhitectonic făcut din ghips (1). [Var.: gips s. n.] – Din germ. Gips, fr. gypse, lat. gypsum. Vezi definitia »
ÁNCEPS s.n. Semn grafic care marchează, într-o anumită situație, cantitatea unei silabe. [< lat. anceps]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z