Definita cuvantului saturnian
SATURNIÁN, -Ă adj. (Rar) Saturnin2 [în DN]. [Pron. -ni-an. [< fr. saturnien].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu saturnian
ACVAPLÁN s. n. 1. planșă de lemn, în sport, care alunecă pe apă remorcată de o ambarcație cu motor. ◊ sport practicat pe o asemenea planșă. 2. ambarcație de transport având propulsie cu reacție submarină. (< fr. aquaplane) Vezi definitia »
GEAMANDÁN, geamandane, s. n. V. geamantan. Vezi definitia »
DECÁN, -Ă, decani, -e, subst. 1. S. m. și f. Membru al corpului profesoral universitar însărcinat cu conducerea unei facultăți; grad deținut de această persoană. 2. S. m. Persoană (aleasă dintre avocați) care conducea baroul avocaților. 3. S. m. Persoana cea mai în vârstă sau cu vechimea cea mai mare în anumite corpuri constituite. 4. S. m. (În biserica anglicană) Conducător al unui colegiu de preoți, al unei instituții religioase sau al unui local de cult. Decanul de Canterbury. 5. Decurion. – Din lat. decanus, germ. Dekan. Vezi definitia »
SESCVIPLÁN s.n. Avion cu două planuri de sustentație, cel inferior având o suprafață mai redusă. [Pl. -ne. / < fr. sesquiplan]. Vezi definitia »
AURELIAN (Lucius Domitius Aurelianus), împărat roman (270-275). Sub presiunea goților și a dacilor liberi, a dispus retragerea armatei și administrației romane din Dacia. A restabilit autoritatea Imp. Roman în Orient (273) și în Galia (274). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z