Definita cuvantului sirenaj
SIRENÁJ, sirenaje, s. n. (Auto) Zgomot anormal apărut la unele cutii de viteze în anumite condiții de exploatare, zgomot care se manifestă ca un țiuit continuu în timpul mersului. – Din fr. sirénage.

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu sirenaj
GOMÁJ s. n. (Tehn.) Blocare a segmenților în canalele din piston, ca urmare a depunerii reziduurilor de ardere. – Din fr. gommage. Vezi definitia »
PAVÁJ, pavaje, s. n. Faptul de a pava; (concr.) Îmbrăcăminte rutieră alcătuită din materiale în formă de blocuri, așezate pe un pat de nisip sau de mortar așternut pe fundația, pregătită în prealabil, a unui drum, a unei curți etc. – Din fr. pavage. Vezi definitia »
CAMUFLÁJ s.n. Camuflare; (concr.) material folosit pentru a camufla ceva. [< fr. camouflage]. Vezi definitia »
TIRÁJ, tiraje, s. n. 1. Numărul de exemplare în care se tipărește o carte sau o publicație periodică. ◊ Loc. adj. Cu (sau de) (mare) tiraj = care apare într-un număr mare de exemplare. 2. Multiplicare, prin copiere, a unui film, pentru a asigura numărul de copii necesar rețelei cinematografice. 3. Operație de turnare în sticle a vinului pregătit pentru fabricarea șampaniei. 4. Circulația aerului (și a gazelor de ardere) într-o instalație de încălzire cu focar (care se datorește diferenței de presiune dintre două sectoare ale coșului). – Din fr. tirage. Vezi definitia »
AMORSÁJ s.n. Amorsare. [< fr. amorçage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z