Definita cuvantului trucaj
TRUCÁJ s.n. (Fot.) Falsificare a unor documente, a realității prin folosirea unor tehnici speciale. ♦ (Cinem.) Nume dat, artificiilor folosite în tehnica cinematografică. [< fr. truquage, trucage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu trucaj
Lignáj, lignaje, s.n. 1. Ansamblul celor ce sunt legați prin sânge. 2. Linia directă care leagă o persoană de strămoșul său. 3. Ansamblul de persoane care aparțin aceleeași familii. – din fr. lignage Vezi definitia »
GIVRÁJ s.n. Strat de gheață sau de chiciură care se depune pe automobile și avioane pe vreme rece. [Var. jivraj s.n. / < fr. givrage]. Vezi definitia »
Aliaj folosit in stomatologie, cu urmatoarea compozitie: Co: 35-65, Cr: nu mai putin de 25, Ni: 0-30, Mo: nu mai putin de 4. Temperatura de topire: 1500 grade C.Se foloseste pentru proteze scheletate si rar pentru lucrari protetice fixe. Vezi definitia »
CLEIONÁJ s. n. Rețea de nuiele împletite între pari înfipți în pământ, cu care se consolidează o coastă de deal, o râpă, un taluz, etc. [Pr.: cle-io-] – Din fr. clayonnage. Vezi definitia »
CLIVÁJ s.n. Desfacere în lame a unor cristale în direcții determinate; calitatea de a cliva. [< fr. clivage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z