Definita cuvantului truck
TRUCK s.n. (Ec.) Sistem capitalist constând în plătirea muncitorilor în mărfuri, în loc de bani, de la magazinele înființate pe lângă fabrici care aparțin fabricanților. [< engl. truck].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu truck
FLASHBACK s.n. (Lit.) Întrerupere într-o nuvelă, piesă de teatru sau într-un film, pentru a povesti un episod anterior. V. insert. [Pron. fleșbec. / < engl. flash-back]. Vezi definitia »
POLLACK s.n. (Iht.) Pește marin din fam. gadidae (cod), de culoare neagră (Pollachius virens), numit comercial și cod negru, dar poate fi și de culoare mai deschisă (Pollachius pollachius), având carnea delicată, asemănătoare cu cea a somonului (comercializat în Germ. ca Seelachs = somon de mare) sau a merlanului, foarte apreciată în gastronomie; engl. pollack, pollock; it. pollachio, merluzzo carbonero. Vezi definitia »
RACK REC/ s. n. cutie în care sunt instalate pe verticală, sub formă de sertare, diverse amplificatoare și aparate. (< engl. rack) Vezi definitia »
PACK s.n. 1. (Geol.) Fragmente din banchiza polară care plutesc pe apă duse de curenți și vânturi. 2. (Rar) Nume colectiv pentru jucătorii din înaintarea echipei de rugbi; pachet. [Pron. pec. / < engl., fr. pack]. Vezi definitia »
BLACK [blæc], Sir James (Whyte) (1924-2010), farmacolog englez. Lucrări în domeniul farmacologiei umane și veterinare. Premiul Nobel pentru medicină și fiziologie (1988), împreună cu Gertrude Belle Elion și G.H. Hitchings. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z