Definita cuvantului uperizator
UPERIZATÓR s.n. Instalație folosită pentru uperizare. [< fr. upérisateur].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu uperizator
Satisfactor – (economie) 1. Piata satisfactorilor, piata bunurilor materiale si serviciilor care satisfac nevoile umane); 2. Satisfactorii sau bunurile de consum reprezinta acele bunuri apte sa satisfaca in mod direct trebuintele sau nevoile umane.Ele se prezinta ca: bunuri alimentare,nealimentare si diferite servicii sau prestatii(servicii de transport de sanatate etc.),de care omul ca fiinta individuala si sociala are nevoie pentru a exist,a se forma,dezvolta si afirma.Unele din aceste bunuri sunt de folosinta curenta(alimente,imbracaminte,articole de toaleta.etc.)altele sunt de folosinta indelungata(locuintele,articolele electrocasnice,automobilele.etc.). Vezi definitia »
CORÉCTOR1, -OÁRE s. m. f. cel care face corectura (1). (< fr. correcteur, lat. corrector) Vezi definitia »
autovehiculçartțractor,folosit la transport Vezi definitia »
PERCEPTÓR s.m. (În trecut) Funcționar al fiscului care încasa impozitele. // adj. Care percepe. ◊ Organ perceptor = organ de percepere. [< fr. percepteur]. Vezi definitia »
CONSERVATÓR1, conservatoare, s. n. Instituție de învățământ de grad superior, unde se studiază muzica, (în trecut) și arta dramatică, și unde se formează compozitori, interpreți vocali și instrumentali, dirijori, muzicologi. – Din fr. conservatoire, germ. Konservatorium. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z