Definita cuvantului wiring
WÍRING s.n. (Med.) Procedeu de tratare a unui anevrism al aortei, constând din introducerea în interiorul lui, în formă de ghem, a unui fir metalic lung și subțire. [< fr. wiring, cf. engl. to wire – a fixa cu o sârmă].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu wiring
ROLGÁNG s.n. (Tehn.) Transportor la care materialul e purtat de rulouri care nu se deplasează, ci primesc o mișcare de rotație în jurul axei, fiind antrenate de lanțuri fără sfârșit; transportor cu rulouri. [< germ. Rolgang]. Vezi definitia »
SALPING- v. salpingo-. Vezi definitia »
YLANG-YLANG s.m. Arbore cultivat în Indonezia și în Madagascar pentru florile sale întrebuințate în parfumerie. (din fr. ylang-ylang) Vezi definitia »
TACKLING TÉCLING/ s. n. tackle. (< engl. tackling) Vezi definitia »
RING1 s. n. 1. platformă pătrată împrejmuită cu coarde, unde se desfășoară meciurile de box. ◊ platformă într-un local, pe care se dansează. 2. (text.) mașină pentru întinderea tortului, pentru răsucirea firului și înfășurarea lui pe țevi. 3. inel de metal fixat de peretele unui chei și servind la amararea navelor. 4. șosea, stradă circulară în jurul unui oraș sau al unei părți a lui. (< fr., engl. ring) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z