Definita cuvantului burla
BÚRLA s. f. (muz.) Mică piesă cu caracter de glumă, de umor. (< it. burla)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu burla
treala eh uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooo oooooooooooo oooooo oo,ooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o ooo oooooooooooooooooooooooooooo oooo o oo Vezi definitia »
gorgonzóla s. f. Brânză cu mucegai, din Gorgonzola (Lombardia) (< it. gorgonzola) Vezi definitia »
CIRCULÁ, círcul, vb. I. Intranz. 1. A fi în mișcare, a se deplasa; a umbla. ♦ (Despre vehicule) A se deplasa regulat, organizat (pe un traseu anumit și la anumite ore). 2. (Despre lichide, gaze) A fi în mișcare neîntreruptă (revenind mereu la punctul de plecare). 3. (Despre idei, știri, zvonuri etc.) A se transmite de la unul la altul, a se răspândi. 4. A întrebuința în mod curent; a avea valoare. Moneda aceasta nu mai circulă. – Din fr. circuler, lat. circulari. Vezi definitia »
împilá (împiléz, împilát), vb.1. A comprima, a presa, a zdrobi. – 2. A oprima, a asupri. – Var. împili, încila, închila. Probabil din lat. *impillārepilāre, cf. pil, piuă (Cihac, I, 119; Tiktin; Pușcariu, RF, II, 66-71). După o părere mai puțin convingătoare, a lui Drăganu, Dacor., VI, 286-91, de la chilăînchila, cu modificare datorată hiperurbanismului. Pentru semantism, cf. fr. fouler, ngr. πιλέω. – Der. împilător, adj. (care oprimă). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z