Definita cuvantului survenit
SURVENÍT, -Ă, surveníți, -te, adj. Care a survenit, s-a întâmplat (pe neașteptate sau pe negândite), a avut loc (inopinat) – Din surveni [folosit și în corpul DEX, vezi de ex.: HIDROCUȚIE s. f. Sincopă survenită...].

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu survenit
DÉBIT2 s.n. 1. Desfacere, vânzare a unor mărfuri. 2. Local, loc unde se vinde cu amănuntul; prăvălie; tutungerie. 3. Cantitate de lichid, de fluid pe care o lasă să se scurgă un izvor, un rezervor etc. ◊ Debit solid = cantitatea de material solid transportat de un curs de apă în unitatea de timp în suspensie. ♦ Cantitate de curent electric dată de o sursă de electricitate într-un anumit timp (luat ca unitate). 4. (Fig.) Șuvoi, torent de cuvinte, flux verbal. [Pl. -te, -turi. / < fr. débit]. Vezi definitia »
LĂZUÍT, -Ă, lăzuiți, -te, adj. v. LĂZUI. – [DLRM] Vezi definitia »
PARVENÍT, -Ă adj., s.m. și f. (Om) îmbogățit, ajuns, înălțat la o treaptă superioară fără a avea merite deosebite și adesea pe căi necinstite. [Pl. -iți, -ite. / cf. fr. parvenu]. Vezi definitia »
JINDUÍT, -Ă, jinduiți, -te, adj. Poftit, râvnit; jinduitor. – V. jindui. Vezi definitia »
MICROSPOROCÍT, microsporocite, s. n. (Bot.) Celula mamă a polenului, care are în nucleu două rânduri de cromozomi, aduși de gametul femel și de cel mascul. – Din engl. microsporocyte. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z