Definita cuvantului interpersonal
INTERPERSONÁL, -Ă, interpersonáli, -e, adj. Care ține de, care se referă la sau care implică relații între mai multe persoane. (din pref. inter- + personal; cf. engl. interpersonal, fr. interpersonnel) [și TLF, MW – folosit în corpul DEX]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu interpersonal
TRANSFORMAȚIONÁL, -Ă, transformaționali, -e, adj. (Lingv.; în sintagma) Gramatică transformațională = gramatică ce își propune găsirea unor structuri de adâncime care, prin transformări succesive, să permită obținerea tuturor construcțiilor corecte posibile într-o limbă. [Pr.: -ți-o-] – Din engl. transformational, fr. transformationnel. Vezi definitia »
SECVENȚIÁL, -Ă adj. referitor la secvență; care constituie secvențe. (< fr. séquentiel) Vezi definitia »
CARACAL, oraș în jud. Olt, în C. Romanaților; 40.691 loc. (1991). Nod feroviar. Fabrici de mobilă, de tricotaje, de anvelope, de conserve din legume și fructe, produse zaharoase și de brînzeturi; uzină de vagoane de cale ferată. Morărit și panificație; reparații de mașini și de utilaje agricole. Menționat documentar în 1538, declarat oraș în 1598. Casa lui Iancu Jianu (sec. 18, refăcută în 1958). Biserică domnească (sec. 16), ctitorie a lui Mihai Viteazul. Clădirea teatrului (1896) în stil gotic tîrziu. Muzeu de istorie și artă. Vezi definitia »
PARENTERÁL, -Ă, parenterali, -e, adj. (Despre modul de administrare a medicamentelor) Care se face pe altă cale decât pe cea digestivă. – Din fr. parentéral. Vezi definitia »
BAZÁL, -Ă adj. Referitor la bază, al bazei. ♦ Membrană bazală = membrană alcătuită dintr-o țesătură de fibre, pe care se sprijină epiteliul unui țesut conjunctiv; metabolism bazal = consum minim de energie al unui organism în stare de repaos. [< fr. basal]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z