Definita cuvantului engadinez
ENGADINÉZ, -Ă, engadinézi, -e, adj., s. f. (Lingv.) (Care se referă la o) varietate a retoromanei occidentale, denumită și ladină, vorbită în Engiadina (Engadin), pe valea fluviului Inn, în Elveția. [GDLC]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu engadinez
DANÉZ, -Ă adj., s. m. f. (locuitor) din Danemarca. ◊ (s. f.) limbă germanică vorbită de danezi. (< fr. danois) Vezi definitia »
MALTÉZ, -Ă, maltezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Maltei sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Maltei sau maltezilor (1), privitor la Malta sau la maltezi, originar din Malta. – Din it. maltese. Vezi definitia »
TIROLÉZ, -Ă I. adj., s. m. f. (locuitor) din Tirol. II. adj., s. f. (model de rochie) din trei piese: o bluză albă, un fel de sarafan imprimat și un șorțuleț (alb). III. s. m. iodler (II). (< it. tirolese) Vezi definitia »
GROENLANDÉZ, -Ă, groenlandézi, -e, s.m. și f., adj. Persoană care face parte din populația de bază a insulei Groenlanda sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține insulei Groenlanda sau groenlandezilor (1.), privitor la insula Groenlanda sau la groenlandezi, originar din Groenlanda. (cf. fr. groenlandais) Vezi definitia »
PRENADÉZ s. n. Substanță vâscoasă adezivă folosită la lipit. – Cf. adeziv. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z