Definita cuvantului antiguvernamental
ANTIGUVERNAMENTÁL, -Ă adj. Împotriva guvernului. [Cf. fr. antigouvernemental].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu antiguvernamental
CEREMONIÁL, ceremoniale, s. n. Totalitatea regulilor sau a formulelor de etichetă întrebuințate la o anumită ceremonie. ♦ (Adjectival; rar) Ceremonios. [Pr.: -ni-al.Pl. și: ceremonialuri]. - Din fr. cérémonial, lat. caerimonialis. Vezi definitia »
CICLOCEFÁL, -Ă, ciclocefali, -e, s. m. și f. (Med.) (Individ) care prezintă ciclocefalie. – Din fr. cyclocéphale. Vezi definitia »
AMONÁL s.n. (Chim.) Amestec de nitrat de amoniu și de aluminiu, folosit ca exploziv. [< fr. ammonal]. Vezi definitia »
VASÁL s. m. f. (în orânduirea feudală, în apusul Europei) persoană, stat care, în schimbul unor beneficii sau feude, datorau suzeranului de care depindeau omagiu, fidelitate și unele obligații civile și militare; (p. ext.) om, grup dependent de un altul. ◊ (adj.) supus, tributar. (< fr. vassal) Vezi definitia »
CIRCUMSTANȚIÁL, -Ă, circumstanțiale, adj. (În sintagmele) Complement circumstanțial = complement care arată în ce împrejurări se petrece o acțiune sau cum se prezintă o însușire sau o acțiune. Propoziție circumstanțială = propoziție secundară care îndeplinește în frază rolul complementului circumstanțial din propoziție. [Pr.: -ți-al] – Din fr. circonstanciel. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z