Definita cuvantului vagabondaj
VAGABONDÁJ s.n. Vagabondare; starea celui care vagabondează, situația de vagabond. [< fr. vagabondage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu vagabondaj
TARTRÁJ s. n. Operație de adăugare de acid tartric în mustul de struguri pentru a-i mări aciditatea. – Din fr. tartrage. Vezi definitia »
EFLEURÁJ s.n. (Franțuzism) Atingere ușoară. ♦ Masaj ușor, cu vârful degetelor sau cu toată palma, acționând țesuturile în mod reflex. [Pron. -flö-. / < fr. effleurage]. Vezi definitia »
FORȚÁJ s. n. creștere a tracțiunii motoarelor turboreactoare pe o perioadă scurtă de timp. (< fr. forșage) Vezi definitia »
CHILOMETRÁJ, chilometraje, s. n. v. KILOMETRAJ. Distanța în kilometri dintre un punct al unei căi de comunicație și un punct de plecare, măsurată în lungul acestei căi. ◊ Distanța în kilometri parcursă de un vehicul într-un anumit timp. ◊ Instrument de măsură montat la unele vehicule pentru a înregistra distanțele parcurse de vehicul sau viteza de deplasare. (sil. -traj) [Scris și: chilometraj] – Din fr. kilométrage. – [DEX '98] Vezi definitia »
BUCLÁJ s.n. Faptul de a fi buclat; (spec.) totalitatea buclelor de pe suprafața unei pielicele de miel. [< fr. bouclage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z