Definita cuvantului chemindefer
CHEMIN DE FER s.n. Joc de noroc asemănător bacaralei, la care fiecare jucător devine pe rând bancher (2). [Pron. șmen dö fer. / < fr. chemin de fer].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu chemindefer
BURSIÉR2, -Ă, bursieri, -e, adj. Care ține de bursă2, privitor la bursă. [Pr.: -si-er] – Din fr. boursier. Vezi definitia »
GRÉDER s. n. mașină de nivelat pământul și de scormonit piatra de pe șosele, cu o lamă și o serie de scarificatoare. (< engl. grader) Vezi definitia »
FLÚTTER s. n. Pulsație accelerată. ◊ Flutter arterial = afecțiune cardiacă manifestată printr-un ritm rapid și regulat, determinat de contracțiile frecvente și regulate ale atriilor. [Pr.: fláter] – Cuv. engl. Vezi definitia »
GÁSTER s. n. (med.) 1. cavitate internă de forma unui ventricul. 2. porțiune mai dilatată a tubului digestiv abdominal, între cardie și pilor. (< gr. gaster, stomac) Vezi definitia »
SPRÍNTER, -Ă s. m. f. 1. sportiv care participă la o probă de sprint; alergător de viteză. 2. cal de curse pentru viteză mare și fond limitat. (< fr., engl. sprinter) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z