Definita cuvantului gaster
GÁSTER s. n. (med.) 1. cavitate internă de forma unui ventricul. 2. porțiune mai dilatată a tubului digestiv abdominal, între cardie și pilor. (< gr. gaster, stomac)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu gaster
RÁCKETEER s.m. (Rar) Pungaș, escroc. [Pron. rá-che-ter. / < engl. racketeer]. Vezi definitia »
ZER, zeruri, s. n. Lichid galben-verzui care se separă din lapte, după coagulare, la prepararea brânzeturilor și care este folosit pentru fabricarea lactozei, urdei etc. ◊ Expr. A se alege brânza (sau urda) din zer = a se alege binele de rău. A scoate zer din piatră = a face ceva de necrezut. ♦ Lichid verzui care se scurge din iaurt sau din laptele de vacă prins2 (3). ♦ Lichid alb și gras care rămâne după prepararea untului; zară. – Et. nec. Vezi definitia »
AMILOBACTÉR s.m. Microb anaerob care atacă amidonul, zahărul și celuloza, producând acidul butiric. [< fr. amylobacter]. Vezi definitia »
BLÁZER s.n. Veston cu dungi colorate, purtate ca uniformă în unele colegii engleze. ♦ Veston drept din stofă bleumarin sau din flanelă. [< engl., fr. blazer]. Vezi definitia »
BAKER [béicə], Joséphine (1906-1975), dansatoare și cîntăreață franceză de origine americană. Fantezie și ritm trepidant în revistele pariziene interbelice. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z